Κακοκαιρία Daniel: Τα 18 μέτρα έφτασε το νερό στην κοιλάδα των Τεμπών - Σχεδόν κάλυψε πεζογέφυρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα 18 μέτρα έφτασε η στάθμη του νερού από την κακοκαιρία Daniel στην κοιλάδα των Τεμπών. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media το νερό κόντεψε να καλύψει την κρεμαστή γέφυρα των Τεμπών.
Στην Αγια Παρασκευη στα Τεμπη λιγο πολυ ολοι εχουμε παει. Ο ογκος του νερου ειναι απιστευτος. Αν συνεχισει ετσι μαλλον δεν θα ξαναπαει κανενας pic.twitter.com/P00xRld6NR
— ₯ DenAntexWallo (@Lampatzampa) September 10, 2023
Ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης με ανάρτηση του στο Facebook διευκρίνισε πως η γέφυρα «προς το παρόν είναι εκεί όρθια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι».
Την Κυριακή, κυκλοφόρησε βίντεο που αποκαλύπτει πως το σημείο, όπου πριν από έξι μήνες έγινε η σιδηροδρομική τραγωδία, έχει πλημμυρίσει μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel που προκάλεσε την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του TikTok, τα λασπωμένα νερά έχουν καλύψει το μεγαλύτερο σημείο από το μικρό εκκλησάκι που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των 57 θυμάτων της τραγωδίας.
Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
Αυτό είναι το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη που έκαψαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
«Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



