Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας: Συμπλοκή 40 ατόμων με λοστάρια και καδρόνια - Και ανήλικοι στα επεισόδια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγρια συμπλοκή λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα σκληρές εικόνες.
«Το έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις» είπε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Όταν έφτασε η αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και η ασφάλεια και περιπολικά οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά. «Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα» είπε καταστηματάρχης της περιοχής.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



