Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά την περασμένη Παρασκευή.
O 68χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οδηγείται αυτή την ώρα στο ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να διατάξει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Κατά την απολογία του δήλωνε μετανιωμένος, λέγοντας πως πρόκειται για το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», και σημειώνοντας ότι αισθάνεται τύψεις και θέλει να τιμωρηθεί για την πράξη του.
Ο 68χρονος ήταν γνωστός για την εριστική του συμπεριφορά, καθώς συχνά τσακωνόταν με πολλούς κατοίκους της γειτονιάς για ασήμαντους λόγους, όπως και στην περίπτωση του 39χρονου που τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα και τον σκότωσε επειδή διαφωνούσε με τη λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.
Αυτό είναι το σχέδιο της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ - Πώς θέλουν να αφήσουν εκτός τον Τραμπ
«Μίλησαν» οι κάμερες στην Κεφαλονιά: Εγκατέλειψαν αναίσθητη τη 19χρονη - Συγκλονίζουν οι γονείς της
Απίστευτο βίντεο: Οικογένεια με λοστούς επιτίθεται σε γείτονες επειδή την κατηγόρησε για ναρκωτικά
Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε το κατασκευαστικό «μυστικό» της οικείας του Τόμας Τζέφερσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



