Τρόμος στο Γαλάτσι: Ένοπλοι εισέβαλαν σε αρτοποιείο και έδεσαν ιδιοκτήτη και υπάλληλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιμέτωποι με ληστές ήρθαν ένας ιδιοκτήτης αρτοποιείου και ο υπάλληλος του τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Γαλάτσι.
Το χρονικό
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/9) στην οδό Κυβέλης στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος, απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό και με απειλή δύο όπλων ακινητοποίησαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη και τον 57χρονο υπάλληλο. Μάλιστα, προκειμένου να ερευνήσουν ανενόχλητοι τον χώρο, τους έδεσαν χέρια και πόδια με tie-wrap και έκαναν «φύλλο και φτερό» το αρτοποιείο χωρίς ωστόσο να βρουν χρήματα.
Στη συνέχεια, πήραν από τον 51χρονο τα κλειδιά του και ανέβησαν στο σπίτι του (σ.σ. βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αρτοποιείο), το οποίο ερεύνησαν και αυτό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν βρήκαν κάτι για να αρπάξουν. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν πεζοί από το σημείο με τα δύο θύματα να καταφέρνουν λίγη ώρα αργότερα να λυθούν και να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.
Από τις έρευνες που έγιναν στη γύρω περιοχή δεν εντοπίστηκαν ίχνη των δραστών και πλέον η ασφάλεια Αττικής επιχειρεί να τους ταυτοποιήσει και να τους εντοπίσει, αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Ποιοι αγοράζουν τελικά τα ακίνητα στην Ελλάδα;
Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό
Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




