Σοκ στην Εύβοια: Σύλληψη 40χρονου που φέρεται να βίασε δύο φορές 66χρονη μέσα στο σπίτι της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκ προκαλεί στην Εύβοια η είδηση για τη σύλληψη ενός 40χρονου ο οποίος φέρεται, το βράδυ της Δευτέρας (09/10) να βίασε δύο φορές 66χρονη στο σπίτι της, σε χωριό στα βόρεια του νησιού.
Τη βίασε στο σπίτι της και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση
Ο 40χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με το eviathema.gr, φέρεται να μπήκε στο σπίτι της γυναίκας και, μέσα σε λίγη ώρα να βίασε δύο φορές τη γυναίκα. Στη συνέχεια, αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τη γυναίκα σε κακή κατάσταση. Η 66χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το πρωί της Τρίτης (10/10) οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στη Χαλκίδα.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




