Πάτρα: Κορνάροντας περνούν τα τρένα - Τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι μπάρες σε κεντρικό σημείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κορνάροντας και ...φρενάροντας περνούν από νωρίς το πρωί της Κυριακής τα τρένα από κεντρικότατο σημείο της Πάτρας, στο οποίο η ορατότητα είναι κυριολεκτικά μηδενική, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το «Εθνος».
Αιτία το γεγονός ότι τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι μπάρες σε διάβαση σε κεντρικό σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας, το οποίο διαπερνά οδικό κόμβο στην οδό Νόρμαν.
Οι μηχανοδηγοί αναγκάζονται να κορνάρουν
Οι μηχανοδηγοί αναγκάζονται να κορνάρουν, ενώ φτάνοντας στον κόμβο ακινητοποιούν τους συρμούς προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει όχημα ή πεζός που να διέρχεται από το σημείο.
Πολύ δύσκολο το σημείο
Ο ΟΣΕ έως και το βράδυ της Κυριακής δεν είχε καταφέρει να επισκευάσει τη ζημιά, ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αδυνατούσε να εξασφαλίσει και φύλαξη στο σημείο - καρμανιόλα.
Πηγές του ΟΣΕ έλεγαν στο «Εθνος» ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ «δύσκολο» και δεδομένου ότι η βλάβη δεν έχει επισκευαστεί ακόμα, αναμένεται να επανδρωθεί με βάρδια φύλαξης.
Σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα: Φόβοι για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς - Ισοπεδώθηκαν κτίρια
Τραγωδία στην Καλλιθέα: 17χρονος έπεσε νεκρός από μαχαιριά σε συμπλοκή 10 ατόμων
Χάος μετά τον νόμο Κυρανάκη για ταξί και ΕΙΧ: Ξεκινά δικαστικό μπρα ντε φερ με μαζικές προσφυγές
Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αριστοτέλη Χαντζή - Δεν αποκλείεται η διασωλήνωση σε ΜΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




