Αγωνία για 17χρονο στην Κρήτη: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από τροχαίο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά, τους φίλους και τους συμμαθητές του 17χρονου που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Ο 17χρονος που εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική φέρει κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις και η κατάστασή της υγείας του κρίνεται βαριά από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου νοσηλεύεται. Από τους θεράποντες γιατρούς καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να σταθεροποιηθεί και να κρατηθεί στη ζωή ο 17χρονος.
Ήδη στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς του 17χρονου και πολλοί συμμαθητές του που έσπευσαν στο πλευρό της οικογένειας μόλις πληροφορήθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασής του.
Ο Όρμπαν παραδέχτηκε την ήττα του - Ποιος είναι ο Μαγιάρ που θριάμβευσε στην Ουγγαρία
«Αφού δεν σκοτώθηκα, παρακαλώ τον Θεό» λέει ο 18χρονος για το σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα
Τραγουδιστής που βρίσκεται στην κορυφή των charts στη Βρετανία αποδεικνύεται ότι είναι AI
Παπαγάλος κάνει κατάδυση με υποβρύχιο στις Μπαχάμες και «σπάει» το διαδίκτυο - Δείτε το viral βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



