Το ethnos.gr συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας των ΜΜΕ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το ethnos.gr συμμετέχει στη σημερινή (1/11) τετράωρη στάση εργασίας (11:30 με 15:30), για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΦΕ, Ε.Ε.ΕΡΤ, ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ, Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ., ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΤΕ.ΚΑΛ., του Πανελλήνιου Σωματείου Σκηνοθετών & Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ και του «Σωματείου Εργαζομένων Καλλιτεχνών Ορχηστρών & Χορωδίας ΕΡΤ Α.Ε.» (Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ) αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023 από τις 11.30 έως τις 15.30, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη τους να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα της συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ασφαλιστικού τους φορέα με την επωνυμία «ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ» (ΕΔΟΕΑΠ).
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



