Πέθανε ο «βασιλιάς των καλλυντικών» Γιάννης Πατίστας (vid)
Ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από ένα κατάστημα στην Αθήνα και το όνομα Πατίστας έμελλε μέχρι τη δεκαετία του ’80 να μεσουρανήσει στο χώρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Πατίστας πέθανε σε ηλικία 97 ετών το βράδυ της Πέμπτης στην Πάρο, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του Λίτσα Πατίστα. Ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από ένα κατάστημα στην Αθήνα και το όνομα Πατίστας έμελλε μέχρι τη δεκαετία του ’80 να μεσουρανήσει στο χώρο.
Γεννήθηκε στην Αίγινα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα στην Πλάκα. Ο θείος του είχε σπουδάσει αρωματοποιία στο Παρίσι και μαζί με τον πατέρα του Γιάννη άνοιξαν το 1915 το πρώτο αρωματοπωλείο. Σπούδασε οικονομικά, ωστόσο αποφάσισε να εργαστεί στην επιχείρηση του πατέρα του στο κατάστημα της Ευρυπίδου 4 το οποίο τελικά κληρονόμησε και απογείωσε.
Το βίντεο με μία από τις ιστορικές διαφημίσεις την δεκαετία του '80
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




