Η στιγμή που η Γλύκα, μία τραυματισμένη σε τροχαίο αρκουδίτσα, επιστρέφει στη φύση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη φύση επέστρεψε η Γλύκα, μια αρκουδίτσα που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, σε τροχαίο ατύχημα κοντά στη Νεάπολη Κοζάνης στις 13 Οκτωβρίου.
Η νεαρή αρκούδα είχε μεταφερθεί στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του «Αρκτούρου» και μετά την πλήρη ανάρρωσή της, επανεντάχθηκε πριν από λίγες μέρες στη φύση.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της οργάνωσης, «η Γλύκα, μόλις άνοιξε η πόρτα από το κλουβί μεταφοράς της, ξεχύθηκε και εξαφανίστηκε προς το δάσος».
Στην επιχείρηση επανένταξης συμμετείχαν επίσης η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, η Δασική Υπηρεσία και η Αστυνομία.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Αρκτούρος:
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



