«ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.»: Ενισχύει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύει η «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.», σε συνεργασία με τα σούπερ–μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», κάνοντας πράξη της κοινωνική ευαισθησία τους.
Συγκεκριμένα, με αφορμή τα 47 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», αλλά και τα 47 χρόνια συνεργασίας τους με την «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.», κυκλοφορούν αποκλειστικά στα καταστήματα «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» δύο νέοι κωδικοί: Σουρωτή κλασσική και Σουρωτή με γεύση λεμόνι & λάιμ σε συσκευασία can.
Με την αγορά της κάθε συσκευασίας προσφέρονται 0,13 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα φιλοσοφίας της «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» και στο πλαίσιο αυτό η εταιρία συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άλλους φορείς στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και την τοπική κοινωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.».
Η Αρχή για το Ξέπλυμα ψάχνει τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Έλεγχοι και στο ποδόσφαιρο
Μεγάλες ουρές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια βόλτα στη φρεγάτα «Κίμων» - Το πρόγραμμα των επισκέψεων
Σαντορίνη: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γευσιγνωσία λεοντόψαρου στον κόσμο
Ιστορικό ρεκόρ για τη Μόλι Κάρλσον: Έγινε η πρώτη γυναίκα που έκανε ανάποδη βουτιά από παγόβουνο - Βίντεο που «κόβει» την ανάσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



