Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος για δολοφονία 34χρονου και απόπειρα δολοφονίας 38χρονου - Χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τη δολοφονία 34χρονου και την απόπειρα δολοφονίας ενός 38χρονου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022, συνελήφθη 21χρονος, οποίος για το έγκλημα χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο.
Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα περί τα τέλη Οκτωβρίου 2022, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, μεταξύ ομάδας ατόμων και των δύο θυμάτων, ο 21χρονος, αφού προηγουμένως διαπληκτίστηκε με τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, έβαλε σε βάρος τους με κυνηγετικό όπλο. Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου ο 34χρονος κατέληξε σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, από τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 21χρονου. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια κύριας ανάκρισης και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια του 7ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Γιατί ο Πούτιν ζήτησε απευθείας διάλογο με Κίεβο και οι διπλωματικές δοκιμασίες Μόσχας και Τραμπ
Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στη Νέδα: «Το παιδί έπεσε από ύψος 25 μέτρων»
Μελέτη: Το εμβόλιο για τον έρπητα ζωστήρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε θέση για το Europa League στον αποχαιρετισμό του Βιεϊρίνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr