Νεκρή γυναίκα στην παραλία «BALUX» στη Γλυφάδα
Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός εντοπίστηκε 10 περίπου μέτρα από την ακτή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις Αρχές για τον εντοπισμό πτώματος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας BALUX στα Αστέρια Γλυφάδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε 10 περίπου μέτρα από την ακτή.
Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, λευκής φυλής, περίπου 80-90 κιλά, ύψους περίπου 1,60 m, με μαύρα μαλλιά, έφερε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




