Ανησυχία στη Ρόδο μετά από νέο περιστατικό bullying σε λύκειο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανησυχία στη Ρόδο και ιδιαίτερα στη μαθητική κοινότητα, μετά από σοβαρό περιστατικό bullying που έγινε πριν μερικές ημέρες, την ώρα του διαλείμματος, σε προαύλιο Λυκείου.
Θύμα ήταν ένας 15χρονος μαθητής και δράστης ένας συνομήλικος συμμαθητής του, ο οποίος του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Παρουσία πολλών μαθητών, αλλά και καθηγητών, ένας από τους μαθητές κατέγραψε την πράξη με βίντεο στο κινητό του.
Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε στην αστυνομία όσα συνέβησαν και άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου συνέλαβαν δύο 15χρονους, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Στους δύο ανήλικους ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας Αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



