Κακοκαιρία: Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, λόγω ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου παραμένει σε ισχύ εξαιτίας των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και στα ανατολικά φθάνουν κατά τόπους, τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Την ίδια στιγμή, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού δεν εκτελούνται τα δρομολόγια με υδροπτέρυγα ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Πάχυ Μεγάρων-Σαλαμίνα, Πέραμα-Σαλαμίνα, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο.
Βόλος - Σποράδες
Στη γραμμή Βόλος-Σποράδες τα δρομολόγια θα εκτελεστούν μετά τις 10:30.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων που θα υπάρξουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




