Τα κατάφερε γιαγιά 118 ετών στα Χανιά: Έκανε εγχείρηση στο ισχίο και πήρε εξιτήριο
Ο διοικητής του νοσοκομείου της πόλης, χαρακτήρισε σπάνιο το γεγονός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγχείρηση σε μια γιαγιά 118 χρονών στα Χανιά, η οποία πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει σπίτι της.
Το χειρουργείο προγραμματίστηκε μετά από μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν πως η ηλικιωμένη παρά την ηλικία της, μπορούσε να το αντέξει. Η υγεία της βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ στο πλευρό της πάντα έχει στενούς συγγενείς, σύμφωνα με το zarpanews.gr.
Σπάνιο γεγονός
Μάλιστα, ο διοικητής του νοσοκομείου της πόλης, χαρακτήρισε σπάνιο το γεγονός και εξέφρασε την ικανοποίηση των γιατρών, που όλα πήγαν καλά.
Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας ανακοίνωσε στο zarpanews.gr: «Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 του μήνα πήρε εξιτήριο».
Η γιαγιά ενώ επίσημα είναι 113 ετών, μετράει μερικά χρόνια ηλικίας παραπάνω, όπως δήλωσε άνθρωπος της οικογένειάς της και φτάνει τα 118 ενώ χαίρει άκρας υγείας.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



