Κακοκαιρία Avgi: Που θα χιονίσει στην Αττική - Η πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ώρες
Την εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi αναλύει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χιονοκαιρία εξπρές χαρακτηρίζει την κακοκαιρία Avgi ο μετεωρολόγος του OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, Κλέαρχος Μαρουσάκης η οποία δεν αποκλείεται στο πέρασμά της να αφήσει προβλήματα.
Μέσα στη νύχτα και καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας οι χιονοπτώσεις θα αφορούν τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Κυρίως την ανατολική και νότια Θεσσαλία και την Βοιωτία. Η χιονόπτωση εντοπίζεται σε υψόμετρο κοντά στα 100-200 μέτρα ενώ στην Αττική και την Εύβοια στα 300-400 μέτρα. Τα επίπεδα χιονόπτωσης στην Κρήτη ανεβαίνουν, όπου μιλάμε κυρίως για τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Αύριο το μεσημέρι παρατηρείται ύφεση των φαινομένων ενώ σταδιακά θα υποχωρήσει η κακοκαιρία.
Η Αττική στο επίκεντρο
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φαινόμενο μέσα στη νύχτα στην περιοχή της Αττικής. Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται απόψε στα υπερβόρεια του νομού: Κηφισιά, Άγιο Στέφανο, Διόνυσο ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο βορειοδυτικό τόξο (Βίλια, Ερυθρές). Εκεί παρατηρείται χιονόπτωση σε χαμηλά υψόμετρα με μεγάλη διάρκεια. Από απόψε πάντως μέχρι και αύριο το μεσημέρι τα υπερβόρεια και βορειοδυτικά της Αττικής θέλουν μεγάλη προσοχή, επιμένει ο κ. Μαρουσάκης.
Τέλος, οι άνεμοι θα πνέουν με μεγάλη ένταση, αύριο και Τέταρτη. Τα μποφόρ θα ξεπεράσουν τοπικά τα 7 και 8 μποφόρ ενώ θα υπάρξει και απαγορευτικό στο Αιγαίο.
Προσοχή: Ιστότοποι μπορούν πλέον να σας «κατασκοπεύουν» μέσω του σκληρού σας δίσκου
Η Χαριλάου Τρικούπη που ανοίγει τον φάκελο των κρατικών αναθέσεων στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, η κυβίστηση Φάμελλου και ο κουβάς με Μαρινάκη
Η ΕΛ.Α.Σ. ανακατεύει την τράπουλα στην αντιπολίτευση - Ανατροπή της δυναμικής της βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ
Το μετάνιωσε ήδη: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στον τρίτο τελικό του NBA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




