Μόνιμο επικουρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ
Κάντε σήμερα αίτηση για μία από τις 775 μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας με απολυτήριο γυμνασίου ή λυκείου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, από τη Δευτέρα, οι αιτήσεις στην προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις στην 5Κ είχαν ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ωστόσο διακόπηκαν ξαφνικά, λόγω προβλημάτων υπερφόρτωσης που αντιμετώπιζε η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα στο Proson.gr.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Το κατά Άδωνι «σύγχρονο» εργοστάσιο της Βιολάντα, ο Αυγενάκης ως πρόεδρος Αναπτυξιακής στο Ηράκλειο και η «σφήνα» της ΝΔ στα συνεδριακά του ΠΑΣΟΚ
«Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ»: Οι συγκλονιστικές στιγμές στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» και το τελευταίο «αντίο»
Πώς «διαβάζει» τις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση - Τι δείχνουν τα ψιλά γράμματα των μετρήσεων
Κραυγή αγωνίας της δημάρχου Γαύδου: «Είμαστε αποκλεισμένοι χωρίς πλοίο, χρειαζόμαστε φάρμακα και τρόφιμα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




