Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στην κατοχή του και φωτοβολίδες
Παιανία: Συνελήφθη 14χρονος που διακινούσε πορνογραφικό υλικό με ανήλικη
Στην κατοχή του βρέθηκαν και φωτοβολίδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνελήφθη παιδί 14 ετών για διακίνηση πορνογραφικού υλικού που περιλάμβανε τη γενετήσια ζωή έτερης ανήλικης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ναυτική φωτοβολίδα αλλά και τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μπαρούτι.
Πιο συγκεκριμένα, ο ανήλικος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στην κατοχή του και φωτοβολίδες
Από έρευνα στην οικία του και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναυτική φωτοβολίδα και τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μπαρούτι με προσηρτημένο φυτίλι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




