Συλλήψεις στο Κιλκίς για παράνομες μεταβιβάσεις οχημάτων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τρεις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών Κιλκίς περιλαμβάνονται ανάμεσα σε έντεκα άτομα που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος για εμπλοκή σε υπόθεση παράνομων μεταβιβάσεων οχημάτων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς. Εκτός από τους τρεις υπαλλήλους συνελήφθησαν οκτώ ιδιώτες, ενώ στο σύνολό τους πρόκειται για επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Η δικογραφία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της πλαστογραφίας, της ψευδούς βεβαίωσης.
Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έλεγχοι δεν αφορούν μόνο στη συγκεκριμένη Υπηρεσία Μεταφορών αλλά σχετίζονται με τις μεταβιβάσεις οχημάτων υπηρεσιών και επαγγελματιών από τη Θεσσαλονίκη κι άλλες περιοχές.
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



