Επιστρέφει στο Νοσοκομείο Βόλου ο γιατρός που ήταν σε αργία λόγω Τεμπών
Φέρεται να ενέκρινε την αναρρωτική άδεια που είχε λάβει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ την επομένη μέρα του δυστυχήματος των Τεμπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επιστρέφει στα ιατρικά του καθήκοντα, μετά από έναν χρόνο, ο νευροχειρουργός του Νοσοκομείου Βόλου, Νίκος Χαυτούρας, ο οποίος είχε τεθεί σε αργία γιατί φέρεται να ενέκρινε την αναρρωτική άδεια που είχε λάβει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στη Θεσσαλία την επομένη ακριβώς μέρα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Ο γιατρός έκανε προσφυγή για παραβίαση της αρχής της μεροληψίας στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Λάρισας προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση που τον έθετε σε αργία και το αίτημά του έγινε δεκτό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία».
Ο κ. Χαυτούρας υποστηρίζει ότι δεν έδωσε αυτός την άδεια στον επιθεωρητή, αλλά άλλος γιατρός, ενώ κάνει λόγο για πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη που στήθηκε εναντίον του λόγω της δράσης του ως συνδικαλιστής (Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών) και πολιτικός (στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ).
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



