Λάρισα: Πόρτα έπεσε και τραυμάτισε τεχνολόγο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πόρτα έπεσε και τραυμάτισε τεχνολόγο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας το Σάββατο (2/3), όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.
Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου, όταν τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό - ακτινογραφικο μηχάνημα στο Τμήμα Νεογνών για ακτινογραφία σε βρέφος.
Όταν έφθασε στο Τμήμα, την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο μωρό. Η τεχνολόγος επικοινώνησε με συνάδελφό της που ήταν σε βάρδια και ζήτησε να φέρει ακόμη μία κασέτα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία.
Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά επείγουσα έρευνα
Η τεχνολόγος ξεκίνησε να πάει στο Τμήμα Νεογνών και σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες. Έτσι, για να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη, έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού.
Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να χτυπήσει -όπως αποδείχτηκε από την εξέταση- στο κεφάλι και το πόδι, ενώ υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης στο αριστερό της χέρι.
Της δόθηκε αναρρωτική άδεια ενός μήνα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζητά να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα. «Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος» λέει.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ισπανία μετά το μπλακ άουτ: Η αιτία - Πόσο πιθανό είναι να συμβεί στην Ελλάδα
Η συνάντηση Λιβάνιου και δημάρχων, η χείρα βοηθείας της ΝΔ σε Καραμανλή, οι πιθανοί διάδοχοι Χαρίτση, το μπλακάουτ στην Ιβηρική
Τι λέει η κυβέρνηση για τη δικογραφία Καραμανλή-Σπίρτζη - Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί
Πράσινο φως για την αποζημίωση μοναδικού φαρμάκου για το Πάρκινσον - Πότε ξεκινά η χορήγησή του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr