Χωρίς ΜΕΘ οι Κυκλάδες, σε μόνιμη εφημερία ο μοναδικός αναισθησιολόγος στη Λήμνο (vid)
Με σοβαρά προβλήματα και μεγάλες ελλείψεις λειτουργούν τα νοσοκομεία στα ελληνικά νησιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενδεικτικό είναι πως στις Κυκλάδες δεν υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σε μόνιμη εφημερία βρίσκεται ο μοναδικός αναισθησιολόγος στην Λήμνο σύμφωνα με τον γ.γ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λήμνου Γιάννη Κοντολάμπαδο.
Χωρίς γυναικολόγο και παιδίατρο βρίσκεται η Σαντορίνη δηλώνει ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Το πρόβλημα στις Κυκλάδες είναι πολύ μεγάλο, καθώς για έναν χρόνο ακόμα τα περιστατικά θα αναλαμβάνονται από επικουρικούς γιατρούς.
Δεν γίνονται φυσιολογικοί τοκετοί, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αιμοκάθαρση των νεφροπαθών κι όποιος χρίζει ανάγκης, πρέπει να διακομιστεί στη Σύρο.
Διαβάστε ακόμη
Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας
Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»
Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



