Κολωνός: Ενοχή Μίχου για 4 αδικήματα πρότεινε ο Εισαγγελέας - Απαλλαγή για τον βιασμό της 12χρονης
Τι πρότεινε ο Εισαγγελέας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.
Τι προτείνει ο Εισαγγελέας
Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού. Αντιθέτως, ζήτησε την αθώωση του μεταξύ άλλων για τις πράξεις του βιασμού.
Ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Αντίθετα, ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.
Σημειώνεται ότι η αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



