Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδί
Στο νοσοκομείο το παιδί
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στον Αμπελώνα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το onlarissa.gr αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδί με τις συνθήκες του τροχαίο ακόμα να μην έχουν διευκρινιστεί.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει το παιδί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να του παρχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το τροχαίο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



