25η Μαρτίου: Σείστηκε η γη από το πέρασμα των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης
Τράνταξαν τη γη στο πέρασμά τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Εντυπωσιακό το πέρασμα των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης του Μηχανοκίνητου Πεζικού στην παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στην παρέλαση είδαμε μεταξύ άλλων το Τεθωρακισμένο Όχημα Μάχης (ΤΟΜΑ) MARDER 1A3 είναι γερμανικής προέλευσης και αποκτήθηκε το 2022 από τον Ελληνικό Στρατό για να αποτελέσει το κύριο όχημα μάχης του Πεζικού, καθώς κατά υπερσύγχρονα Leopard τα οποία τράνταξαν τη γη στο πέρασμά τους.
Το Μηχανοκίνητο Πεζικό, που αποτελεί τον πλέον αποφασιστικό παράγοντα επιτυχίας στο πεδίο της μάχης µε την πολυπλοκότητα των αποστολών που μπορεί να αναλάβει. Καταστρέφει και αιχμαλωτίζει τις εχθρικές δυνάμεις με πυρά, κίνηση και κρούση ενεργώντας ημέρα και νύχτα, με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, επί παντός εδάφους.
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




