Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος για τη σύμβαση 717
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης-μαμούθ αφέθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717 που αφορά τη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου.
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα και της Ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.
Συνεχίζονται οι καταθέσεις
Οι απολογίες των 23 κατηγορουμένων θα ολοκληρωθούν τέλη Απριλίου. Πρόκειται για 14 δημόσιους υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ, που κατηγορούνται για απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις, 4 δημόσιους υπάλληλους της Ελληνικής Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), για απιστία κονδυλίων και 5 νόμιμους εκπροσώπους και υπαλλήλους της Αναδόχου Κοινοπραξίας, για ηθική αυτουργία σε απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οφέλους σε άλλον.
Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
«Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
«Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



