Τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ – Ακαριαίος ο θάνατος του οδηγού του ΙΧ
Πώς σημειώθηκε το τροχαίο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε έξω από την Ερέτρια, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Ως αποτέλεσμα, ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ βρήκε ακαριαίο θάνατο, με το δυστύχημα να σημειώνεται λίγο μετά τις 15:00, όπως μεταδίδει το evima.gr.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 μμ από Κύμη για Αθήνα και ήταν γεμάτο με κόσμο την ώρα που έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.
Οι επιβάτες αναμένεται να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




