Ηλιούπολη: «Ένας άγνωστος άνδρας έκοβε βόλτες στην ταράτσα» - Σημαντική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής
Tι αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων για όσα συνέβησαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο 61χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, όπου εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης (10/04).
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μητέρα και γιος δεν δολοφονήθηκαν χθες και πιθανότατα βρίσκονταν νεκροί για μέρες μέσα στο διαμέρισμά τους. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε στο σπίτι αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.
«Ένας άγνωστος έκοβε βόλτες στη ταράτσα»
Νέα διάσταση στο θρίλερ της Ηλιούπολης δίνει ταυτόχρονα μαρτυρία γείτονα της άτυχης 61χρονης και του 36χρονου γιου της. Όπως ανέφερε, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (4/4) παρατήρησε ύποπτες κινήσεις από έναν άγνωστο άνδρα πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας ενώ ο γαμπρός του άκουσε λίγο αργότερα και πυροβολισμό.
«Είδαμε ένα κύριο με μαύρα ρούχα, την περασμένη Πέμπτη, πάνω στην ταράτσα και έκανε βόλτα. Δεν μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά του» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και γείτονας της 61χρονης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο γαμπρός μου άκουσε πυροβολισμό. Αλλά νόμιζε ότι ήταν κροτίδα. Ήταν βράδυ όταν έγινε αυτό».
Άλλος γείτονας ανέφερε για την υπόθεση: «Την ξέραμε την οικογένεια, γιατί εδώ μέναμε. 36 χρόνια δεν έχουν δώσει δικαίωμα. Πιστεύω ότι έγινε κάποια διάρρηξη, κάποια εγκληματική ενέργεια. Έχω να τους δω καιρό. Το άκουσα από τις ειδήσεις. Μάνα και γιος ήταν μια χαρά. Το παιδί ήταν χαμηλών τόνων. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Περνάω κάθε μέρα από εδώ», είπε άνδρας που μένει στη γειτονιά μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Γνώριζα τη μητέρα ήταν κοντά στα 60. Ο γιος της λίγο μετά τα 30. Ήταν ήσυχοι, Δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ τη γειτονιά. Ο σύζυγος της οικογένειας είχε πεθάνει» ανέφερε άνδρας που μένει στη γειτονιά μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



