Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 5,5 μηνών με αιμάτωμα στο κεφάλι
Οι γιατροί διασωλήνωσαν το βρέφος κρίνοντας επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρέφος 5,5 μηνών. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση λόγω αιματώματος στο κεφάλι.
Η μητέρα του απευθύνθηκε αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» επειδή βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της. Καθώς όμως αυτό δεν εφημέρευε, οι γιατροί αφού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο εφημερεύον «Παπαγεωργίου». Εκεί οι γιατροί διασωλήνωσαν το βρέφος κρίνοντας επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο» που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων.
Εξετάζοντας το κοριτσάκι, οι γιατροί του «Ιπποκράτειου», κατά τις ίδιες πληροφορίες, εντόπισαν επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, οπότε αποφασίστηκε - γύρω στις 3 τα ξημερώματα - να χειρουργηθεί.
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
Επεκτείνεται ο πόλεμος: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Ετοιμάζεται χερσαία ισραηλινή εισβολή στον Λίβανο, χτυπήθηκαν διυλιστήρια
Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



