Θρίλερ για να κρατηθεί στη ζωή το 5,5 μηνών βρέφος στη Θεσσαλονίκη: Υπέστη 3 φορές ανακοπή
Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το 5,5 μηνών βρέφος από τη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εντοπίστηκε αιμάτωμα στο κεφάλι.
Η μητέρα του παιδιού το μετέφερε πανικόβλητη το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείου Παπανικολάου, αν και δεν εφημέρευε.
Συμφωνά με πληροφορίες του thestival.gr το μωρό είχε υποστεί ανακοπή και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης υπέστη άλλες δύο.
Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
Αφού το νοσηλευτικό προσωπικό του Παπανικολάου κατάφερε να το σταθεροποιήσει μετά από περίπου 90 λεπτά, το διασωλήνωσαν και έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στο «Παπαγεωργίου» το οποίο εφημέρευε. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διακομιστεί στο «Ιπποκράτειο», το οποίο διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο το υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία, που έδειξε πως είχε εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι. Στις 3 τα ξημερώματα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




