Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε
Μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε γυναίκα σε παραλία του Βόλου το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ κολυμπούσε. Φίδι φαίνεται να τη δάγκωσε με αποτέλεσμα να μελανιάσει και να πρηστεί το σημείο.
Πώς έγινε
Ειδικότερα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr τη γυναίκα δάγκωσε φίδι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο νερό, την ώρα που κολυμπούσε μαζί με άλλους στην παραλία Σουτραλί της Αγριάς Βόλου.
Το φίδι βρισκόταν σε ρηχά νερά ενώ το πόδι της 40χρονης που δέχθηκε το δάγκωμα μελάνιασε και πρήστηκε, ενώ ήταν εμφανείς δύο μικρές τρύπες.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στις Αρχές επικρατεί προβληματισμός, αν το γεγονός είναι τυχαίο ή αν συνδέεται με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και το οργανικό φορτίο που έπεσε στον Παγασητικό από το Πήλιο και την Κάρλα.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



