Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός του Α.Τ. είχε ζητήσει να μη βγαίνει υπηρεσίες εκτός τμήματος
Αποκαλυπτικά τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τα όσα συνέβαιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με πρωταγωνιστή τον φρουρό που έβλεπε την άτυχη Κυριακή να δολοφονείται μπροστά του.
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες ο φρουρός που παρέμεινε μέσα στο φυλάκιο ενώ λίγα μέτρα παρακάτω δολοφονούνταν η Κυριακή είχε ζητήσει μια ημέρα νωρίτερα από τον διοικητή του Α.Τ. να μην βγαίνει εκτός τμήματος για υπηρεσίες. Αίτημα που έγινε αποδεκτό και για τον λόγο αυτό ήταν φρουρός εκείνη τη μοιραία ημέρα, σύμφωνα με το MEGA.
Από τα βίντεο πάντως που είδαν το φως της δημοσιότητας και καταγράφονται οι κινήσεις του φρουρού-σκοπού έξω από το αστυνομικό τμήμα αμέσως μετά τη δολοφονία της 28χρονης φάνηκε πως δεν αντέδρασε όταν ο 39χρονος επιτέθηκε στην άτυχη Κυριακή.
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



