Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση 56χρονος τηλεπαρουσιαστής για εκβίαση και για συνέργεια 39χρονος εκδότης
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Yπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος που συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα με την αυτόφωρη διαδικασία κατηγορούμενος ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα για λογαριασμό 39χρονου συνεργού του.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώτος είναι παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών και ο δεύτερος εκδότης και τηλεπαρουσιαστής που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τη Δικαιοσύνη.
Ποινική δίωξη
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Είχαν προηγηθεί δύο καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες τα δύο παραπάνω πρόσωπα αξίωναν χρηματικά ποσά για να αποσύρουν δημοσιεύματα, που αφορούσαν δικαστικές τους υποθέσεις.
Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (η υπόθεση αναβλήθηκε για αύριο), ενώ ο 39χρονος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



