Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της τραγωδίας στον Λευκό Πύργο
Είχε κόψει και εισιτήριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο κενό βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα 34χρονος από το μνημείο του Λευκού Πύργου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε και σκοτώθηκε από την κορυφή του Λευκού Πύργου. Το θύμα ταυτοποιήθηκε και έχει καταγωγή από την Κρήτη, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Περίμενε να φύγει ο κόσμος και πήρε φόρα
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 34χρονος μπήκε κανονικά από την είσοδο, αφού έκοψε εισιτήριο, και στη συνέχεια να ανέβηκε στην οροφή. Εκεί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό, πάνω στο γκαζόν.Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της πτώσης το σώμα του χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή που ο 34χρονος άνδρας πέφτει στο κενό.
Στο επίμαχο βίντεο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και να παίρνει φόρα, περνώντας πάνω από το προστατευτικό κάγκελο, βάζοντας τέλος στη ζωή του αφού έπεσε στο κενό.Μάλιστα, σημειώνουν πως φέρεται να χτύπησε πρώτα στο περβάζι, ανάμεσα στις πολεμίστρες, και μετά να έπεσε στο έδαφος.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




