Αρτέμιδα: Αναστάτωση από φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκαν 5 παιδιά
Πρόκειται για πέντε παιδιά, ένα μωρό, τρία μικρά παιδιά και ένα κορίτσι στην εφηβεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανησυχία και αναστάτωση επικράτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) στην Αρτέμιδα, μετά από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, με την πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό ενός βρέφους και τριών παιδιών.
Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μία γυναίκα με τα εγγόνια της, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για την επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.
H φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα. Η 70χρονη γυναίκα είχε τηγανίσει πατάτες για τα εγγονάκια της και φέρεται να ξέχασε να κλείσει το μάτι της κουζίνας, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί η πυρκαγιά, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Πρόκειται για πέντε παιδιά, ένα μωρό, τρία μικρά παιδιά και ένα κορίτσι στην εφηβεία.
Τα παιδιά δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα στην υγεία τους, ενώ ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχε εισπνεύσει καπνό.
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



