Αλεξανδρούπολη: Βίαιη συμπλοκή μεταξύ 11 ατόμων - Στο νοσοκομείο 2 άνδρες
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ομάδα περίπου 11 νεαρών ατόμων, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, συνεπλάκησαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Βίαιη συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο πάρκο «Αλτιναλμάζη», στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων και τη σύλληψη άλλων εννέα.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ομάδα περίπου 11 νεαρών ατόμων, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη νοσηλεία των δύο εξ αυτών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική καθώς φαίνεται να δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία προκλήθηκε βαρύς θλαστικός τραυματισμός στα μάτια, με την κατάσταση της υγείας του να αξιολογείται ως ελεγχόμενη. Ο δεύτερος τραυματίας διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και μετά από επέμβαση νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, σε μη απειλητική για τη ζωή του κατάσταση.
Οι συλληφθέντες κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία, με τις κατηγορίες των αδικημάτων συμπλοκής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων βαρύνεται και με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας με δόλο και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
«Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




