Σχοινιάς: Πτώμα επέπλεε στη θάλασσα με βαρίδι δέκα κιλών στο πόδι του
Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε πολίτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός έχει σημάνει στον Σχοινιά, καθώς εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη να επιπλέει στη θάλασσα. Το φρικτό γεγονός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος.
Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο οι Αρχές και ο άνδρας ηλικίας 40-45 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μάλιστα στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ραφήνας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




