Άλιμος: «Έπαθα σοκ» είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα κλοπής σε ζωντανή μετάδοση
«Δεν περίμενα να μου αρπάξουν τον σταυρό, αλλά την τσάντα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Έπαθα σοκ» εξομολογήθηκε η 78χρονη που έπεσε μπροστά στα μάτια του ρεπόρτερ Γιώργου Τσέλιγκα και της τηλεόραση τους ΣΚΑΪ θύμα κλοπής στον Άλιμο.
Ο άντρας της άρπαξε το σταυρό από το λαιμό και εξαφανίστηκε με την ίδια να μείνει άναυδη με το θράσος του δράστη.
«Έπαθα σοκ»
Η ίδια είπε ότι «τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου από τον Καναδά με είδαν στην τηλεόραση. Δεν περίμενα να μου αρπάξουν τον σταυρό, αλλά την τσάντα».
«Έπαθα σοκ, δεν πρόλαβα να φωνάξω βοήθεια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι 78 ετών και δεν έχει συμβεί» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ λίγο πριν μπει στη θάλασσα, ενώ αποκάλυψε ότι αν τον βρουν τον σταυρό, θα τον δωρίσει κάπου.
«Όπως πήγαινα στη θάλασσα να κάνω μπάνιο -ο σύζυγος είχε πάει πιο νωρίς - έκανα τον σταυρό μου, πήγαινα να μπω μέσα και αυτός (ο κλέφτης) μού την τράβηξε την αλυσίδα και τον σταυρό. Δεν τον είδα, κοίταζα τη θάλασσα» δήλωσε η κυρία Αγγελική αμέσως μετά το περιστατικό, προσθέτοντας πως «ήταν πολύ ακριβός και είχε συναισθηματική αξία για μένα, μιλάμε για 65 χρονών σταυρό» είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
«Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



