Καύσωνας: Στάση για δροσιά στο μετρό Συντάγματος - Κλειστή για 5 ώρες η Ακρόπολη
Ποιες ώρες μπορείτε να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανοιχτή για τους διερχόμενους πολίτες θα είναι, σήμερα (12/6) και αύριο (13/6), από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, η κλιματιζόμενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα για μια στάση δροσιάς.
Εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, η ΣΤΑ.ΣΥ διαθέτει στους διερχόμενους πολίτες, που έχουν ανάγκη μιας ανάσας δροσιάς, την κλιματιζόμενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο του κεντρικού σταθμού Σύνταγμα, ενώ θα προσφέρονται σε όσους το επιθυμούν και μπουκάλια νερού.
Κλειστή η Ακρόπολη από τις 12 λόγω καύσωνα
Το υπουργείο Πολιτισμού ενημέρωσε ότι σήμερα (12/6) ο αρχαιολογικός χώρος Ακροπόλεως θα παραμείνει κλειστός από τις 12:00 έως τις 17:00, λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Το ΥΠΠΟ επίσης πληροφορεί πως όσοι έχουν εκδώσει εισιτήρια για το διάστημα 12.00 με 17.00, μπορούν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο μετά την επαναλειτουργία του στις 17.00, και στο διάστημα 17.00 με 20.00.
«Κόπηκε» η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές - Ψήφισαν 161 βουλευτές
Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού από την Κρήτη - Τον έψαχναν πέντε μήνες
Μην σιωπάτε: Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων στον Βόλο
Να το πετάξω; Να το βάλω ψυγείο; Τελικά είναι εντάξει να χρησιμοποιούμε το περσινό αντηλιακό;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



