Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι γατούλας σε ποτήρι με μπύρα
Προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας 33χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία ότι βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακοποίηση ζώου και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Πώς έγινε η καταγγελία
Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Τρίτης (18/6) από νεαρό που καθόταν με την παρέα του σε καφετέρια των Αμπελοκήπων. Όταν ο καταγγέλλων αντιλήφθηκε την πράξη του 33χρονου, τον κάλεσε να αφήσει ήσυχο το γατάκι. Εκείνος πάλι φέρεται να του απάντησε ότι «ήθελε να μεγαλώσει το γατάκι με την μπίρα».
Μετά την καταγγελία, ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



