Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη στην Καστοριά - Ήταν σκεπασμένη με κουβέρτες
Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αρχές στην Καστοριά, όταν το απόγευμα της Δευτέρας (24.06.2024) ανακάλυψαν το πτώμα ενός άνδρα 45 περίπου χρονών στο σπίτι του σε προχωρημένη σήψη.
Πώς βρέθηκε η σορός
Συγκεκριμένα η αστυνομία κλήθηκε να πάει σε μια μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Παπαρέσκα στην Καστοριά, έπειτα από τηλεφωνήματα που δέχθηκε από γείτονες λόγω έντονης δυσοσμίας. Εκεί ανακάλυψε το πτώμα του άντρα μέσα στο σπίτι του, σκεπασμένο με κουβέρτες στο κρεβάτι του, σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr.
Υπολογίζεται ότι ο θάνατος του έχει συμβεί πριν από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο άντρας έμενε στην μονοκατοικία με την 70χρονη μητέρα του, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί στον Ιατροδικαστή για να διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες θανάτου.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




