Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η πορεία του Thessaloniki Europride 2024 – «Ένας νόμος δεν αρκεί»
Μετά τη παρέλαση θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Με το σύνθημα «Ένας νόμος δεν αρκεί» ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) η μεγάλη πορεία υπερηφάνειας του Thessaloniki Europride 2024.
Με την συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων από διάφορες χώρες και με αφετηρία το πάρκο της ΧΑΝΘ, η μεγάλη πολύχρωμη πορεία κινείται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για να καταλήξει στον Λευκό Πύργο, ο οποίος θα φωτιστεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Μετά τη παρέλαση θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τη Silia Kapsis, τον Aaron Sibley και τη Nebulossa, με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του Thessaloniki EuroPride 2024. Θα ανέβουν επί σκηνής ακόμη οι Holly Grace, Fatality, Krystal Versace και Danny Beard, ενώ θα παρουσιάσουν οι Raw Bee Candles (πρώτο μέρος) και Φώτης Σεργουλόπουλος και Γιώργος Καπουτζίδης (στο δεύτερο μέρος).
Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




