Φωτιά στην Κερατέα: Κραυγή αγωνίας από κάτοικο στο OPEN - «Πού θα μείνουμε αύριο;»
«Καήκαν πάνω από πέντε σπίτια», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η κάτοικος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολύ δύσκολες στιγμές ζουν οι κάτοικοι στην περιοχή της Κερατέας, όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά, η οποία κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.
Οι άνθρωποι αγωνιούν για τις περιουσίες τους καθώς υπάρχουν καμμένα σπίτια, ενώ μια γυναίκα έβγαλε κραυγή αγωνίας μέσω της κάμερας του OPEN.
«Μπήκε στο σπίτι μου η φωτιά - Κάηκαν πάνω από πέντε σπίτια»
«Κάντε κάτι, μπήκε στο σπίτι μου η φωτιά, πού θα μείνουμε αύριο;», λέει μια κάτοικος κλαίγοντας και όντας σοκαρισμένη βλέποντας από μακριά τις φλόγες να έχουν περικυκλώσει την οικία της.
Μάλιστα, ακούγεται να λέει πως «μέσα στο σπίτι βρίσκεται ο άντρας της αδερφής μου». «Καήκαν πάνω από πέντε σπίτια», συνεχίζει η γυναίκα.
«Πάνω από το (...) έχει πάνω από 600 πρόβατα, οι άνθρωποι θα καταστραφούν, θα καούν τα ζωντανά», λέει ακόμα.
Δείτε το βίντεο στο 11ο λεπτό:
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Μαζικές κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη - Στο στόχαστρο ψυγεία και καταψύκτες
Η Νίκη Κεραμέως και τα «παιχνίδια» με τον φακό στο υπουργικό συμβούλιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



