Εύβοια: Έκλεισε γνωστή παραλία - Βρέθηκαν βλήματα πολέμου
Δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ξανά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κλείνει μέχρι νεοτέρας η παραλία Αμίτσα στην Εύβοια καθώς το πρωί του Σαββάτου (13/7) εντοπίστηκαν βλήματα πολέμου.
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο evima.gr, ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μετά από καθαρισμό της παραλίας από τα συνεργεία του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης, Αγίας Άννας βρέθηκαν στην παραλία πέντε βλήματα πολέμου.
Στο σημείο σπεύδουν πυροτεχνουργοί του στρατού προκειμένου να ελέγξουν την παραλία, η οποία κλείνει για το κοινό.
«Απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση της»
Την περιοχή απέκλεισε, αμέσως, η αστυνομία και έχει ενημερωθεί, ήδη, η ειδική ομάδα πυροτεχνουργών του ελληνικού στρατού για τη μεταφορά των πυρομαχικών ή την επιτόπου απενεργοποίησή τους.
«Όταν μηχάνημα που καθάριζε την παραλία εντόπισε τα βλήματα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ήρθε στο χώρο και κάλεσε τους πυροτεχνουργούς. Φυσικά η παραλία κλείστηκε και απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση της», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καντζούρας.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



