Πιερία: Μητέρα 2 παιδιών η 44χρονη που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου - Αύριο η κηδεία της
Η οικογένεια διέμενε στο Λιτόχωρο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού συζύγου σε μονάδα της περιοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θρήνος στο Λιτόχωρο Πιερίας για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/7), με θύμα μια 44χρονη γυναίκα.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν σε αυλή καφετέριας στις όχθες του ποταμού Ενιπέα, έξω από το Λιτόχωρο.
Μητέρα δυο παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη η οποία είχε καταγωγή από την Καρδίτσα, ήταν σύζυγός επαγγελματία οπλίτη του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούσε στο Λιτόχωρο. Η οικογένεια διέμενε στο Λιτόχωρο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού συζύγου σε μονάδα της περιοχής και είχε δύο ανήλικα παιδιά.
Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή (14/7) το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, της κοινότητας Καλλιφωνίου Καρδίτσας.
Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
Από την αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για το περιστατικό.
«Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
«Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



