Επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: 4 από τους συλληφθέντες εκβίαζαν καταστηματάρχες
Από στιγμή σε στιγμή ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, εμπρησμούς, φέρονται να είναι οι 4 από τους 14 συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο από τους 4 συλληφθέντες είναι ηλικίας 36 ετών, ο ένας είναι 32 ετών και ο τέταρτος 30 ετών. Η συμμορία φαίνεται ότι εκβίαζε τουλάχιστον 70 καταστηματάρχες.
Τι κατασχέθηκε
Στο πλαίσιο των ερευνών της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χειροβομβίδες, καλάσνικοφ και χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ. Η εγκληματική οργάνωση φέρεται να ασχολούνταν και με το εμπόριο ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία εξαρθρώθηκε από τα στελέχη του Οργανωμένου Εγκλήματος τα οποία προχώρησαν σε 14 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τέσσερις από τους οπαδούς.
Επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




