Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα δίωξη για παράβαση καθήκοντος στον Αγοραστό και άλλα τρία πρόσωπα
Ποιους αφορά η νέα δίωξη για την τραγωδία των Τεμπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Εισαγγελία πρωτοδικών Λάρισας άσκησε δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και άλλων 3 προσώπων για τους χειρισμούς στο σημείο της τραγωδίας, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Οι διώξεις ήρθαν μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η αντί εισαγγελέας Εφετών, μετά τις μηνύσεις συγγενών των θυμάτων.
Διώξεις για το μπάζωμα της περιοχής
Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν σε ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες σε σχέση με την διαμόρφωση του χώρου, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η διάταξη θεωρείται συναφής με τη δικογραφία για τα Τέμπη και για το λόγο αυτό διαβιβάζεται στην εισαγγελία Εφετών Λάρισας.
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



