Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα δίωξη για παράβαση καθήκοντος στον Αγοραστό και άλλα τρία πρόσωπα
Ποιους αφορά η νέα δίωξη για την τραγωδία των Τεμπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Εισαγγελία πρωτοδικών Λάρισας άσκησε δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και άλλων 3 προσώπων για τους χειρισμούς στο σημείο της τραγωδίας, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Οι διώξεις ήρθαν μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η αντί εισαγγελέας Εφετών, μετά τις μηνύσεις συγγενών των θυμάτων.
Διώξεις για το μπάζωμα της περιοχής
Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν σε ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες σε σχέση με την διαμόρφωση του χώρου, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η διάταξη θεωρείται συναφής με τη δικογραφία για τα Τέμπη και για το λόγο αυτό διαβιβάζεται στην εισαγγελία Εφετών Λάρισας.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



