Βίντεο από τη Μύκονο: Τα τεράστια κύματα και οι στιγμές πανικού, λίγη ώρα αφού πέρασε το πλοίο – 2 τραυματίες
Συνελήφθη ο πλοίαρχος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Μύκονο στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, κοντά στο λιμάνι του νησιού, όταν πλοίο της γραμμής σήκωσε μεγάλα κύματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παραθεριστές και να παρασυρθούν ξαπλώστρες.
Μάλιστα βίντεο από τον έντονο κυματισμό έχει κάνει την εμφανισή του στα social media και δείχνει τη στιγμή της αναστάτωσης. Στα πλάνα δε διακρίνεται το πλοίο της γραμμής που είχε περάσει από το σημείο λίγη ώρα νωρίτερα.
Συνελήφθη ο πλοίαρχος
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, λόγω των μεγάλων κυμάτων, παρασύρθηκαν ξαπλώστρες, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που έκαναν το μπάνιο τους.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών» και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Π.Κ.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




