Πολυχρονόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά την δίωξη - «Ουδέποτε κρύφτηκα, είμαι πάντα εδώ»
Τι ανέφερε σε ανακοίνωσή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για την δίωξη για την κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος του και δυο συγγενικών του προσώπων, που άσκησε ο εισαγγελέας.
Σχεδόν 7 μήνες αφότου έγιναν γνωστά τα ευρήματα της Αρχής για το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος βάσει των οποίων μεγάλο μέρος των χρημάτων που λάμβανε από δωρεές ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος άνθρωπος» κατέληγαν σε παικτικούς λογαριασμούς στοιχηματικών εταιριών, ο εισαγγελέας έκρινε πως οι τρεις έχουν τελέσει τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις.
Τι δήλωσε
«Μέσω των δελτίων ειδήσεων και των ΜΜΕ πληροφορήθηκα πως ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος μου, χωρίς ούτε εγώ ούτε οι συνήγοροί μου να έχουμε ενημερωθεί, ως τώρα, αρμοδίως. Όπως μάλιστα αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, κατηγορούμαι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με μέλη την υπέργηρη, ηλικίας ογδόντα (80) ετών μητέρα μου και τον γαμπρό μου, βοσκό στην Αίγινα» τονίζει στην πρώτη του δήλωση μετά την εγκληματική δίωξη εις βάρος του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από τον «Άλλο Άνθρωπο».
Και συνεχίζει τονίζοντας: «Από πλευράς μου είμαι πάντα εδώ, ουδέποτε κρύφτηκα, έχω παραδώσει στις Αρχές όλα τα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει πως η κατηγορία για εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες δεν αντέχει σε λογική, κριτική και νομική σκέψη και άποψη».
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




